Szállodánkban minden szoba más és más. Mindegyiknek meg van az egyedi stílusa, de valahogy muszáj volt őket kategóriákba sorolnunk, így, nehezen, de négy szoba kategóriát alakítottunk ki.

Superior szoba: A superior szobakategóriákba olyan szobák tartoznak, melyek több légteresek. Ahol van külön nappali vagy előszoba és hálószoba. Ezeknek a kialakítása teljesen korhű, nem alakítottuk, és építettük át őket. Megőriztük az eredeti formáját a kíváncsi utókor számára. Hogy a kedves vendég is úgy érezhesse magát, mint egy bujdosó nemes.

Ár: 17700 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)
 

Standard szoba: A standard szobáink, a belső épületben található franciaágyas helyiségek, melyek mind antik, elegáns bútorokkal vannak felszerelve kellemes környezetet kialakítva, hogy nálunk a vendég ne csak a lábát, hanem ha nem a lelkét is pihentethesse.

Ár: 1 fő esetén 9440 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)
Ár: 2 fő esetén 15520 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)

Erdei lak: Az erdei lakok, a kastélyon kívül, a parkban található önálló szobák franciaággyal ellátva. Hangulatos bútorozásukkal, alkalmasak arra, hogy az ember elbújjon pár napra a Világ elől.

Ár: 1 fő esetén 9440 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)
Ár: 2 fő esetén 15520 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)
 

Tetőtéri szobák: Tetőtéri szobáink kialakításakor, arra gondoltunk, hogy lehet, nem mindenki szereti a nagy tereket, és az ódon bútorokat. Inkább itt azoknak szerettünk volna kedvezni, akik a kuckós, meleg hangulatú szobát választanák, ahova be tudnak kucorodni egy csésze kakaóval, vagy teával. Közel a végtelen éghez.

Ár: 8260 Ft (az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza)

Reggeli igény szerint: 1650 Ft /fő
Áraink az ÁFÁ-t és az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

A parkolás és a WIFI ingyenes.

A szobákat 3 órától lehet elfoglalni, és 11 óráig el kell hagyni.