Esküvők


Szabadtéri szertartás


 „Öregedjünk meg együtt, 
A sors bármit is rendel. 
Így állunk elébe mi, 
Ketten, egy szerelemmel.”

Annak érdekében, hogy az esküvőnek minden egyes mozzanata ott történhessen a mi falaink között, arra gondoltunk, hogy nagyon romantikus, és egyedi megoldás lenne a házasodni vágyó pároknak, ha lehetőséget biztosítanánk arra, hogy a kék ég alatt, egy csendes tó partján mondhassák ki a boldogító igent.

Ezért így is történt. Kertünkben lévő ódon fák lombjai alatt, a kék tó partján megalkottunk egy elegáns, és romantikus helyszínt, ami a lemenő nap fényében fürödve mindenki szívét megérinti.


Állófogadás


„S ha jön az este, langyos szél susog, 
fátylaid játékosan megsuhognak, 
s baráti mosolyát a csillagoknak
együtt nézzük majd, ifjú házasok.”

Éttermünk kialakítása nem csak a vacsorára, és az azt követő szórakozás megrendezésére alkalmas, hanem az esküvő első lépésének, az állófogadásnak a lebonyolítására is.

Az állófogadás pontos megszervezése azért létfontosságú egy esküvőnél, mert az adja meg az egész napnak a hangulatát. De mi gondoskodunk arról, hogy minden probléma nélkül az ifjú pár ízlése szerint történjen. Állófogadáskor a kastélyunk befogadó képessége elérheti akár a 200 főt is. Szóval nem kell a vendéglista miatt aggódni! Mindenki befér.Vacsora


„Hejh, galambom, gyere hozzám, 
Tövistelen az én rózsám, 
Nemrég hordom kalapomon, 
Neked szedtem a hajnalon; 
Ha megtetszik, vedd el azt is, 
Végy el hozzá magamat is: 
Ketten leszünk az örömre, 
Ketten a keserűjére.”
Vörösmarty Mihály - A kérő

Tagadhatatlan, hogy az esküvőnek a legfontosabb része, amikor az ifjú pár és a násznép is elkezdhet lazítani, az édes megpróbáltatásokkal teli nap után, a vacsora, és a jól megérdemelt szórakozás.

Kastélyunk étterme rendkívül alkalmas az ehhez hasonló események lebonyolítására. Mert elrendezése lehetővé teszi, hogy az ifjú pár úgy alakítsa ki a termet, ahogy nekik tetszik. Így teljesen egyedivé varázsolhatják az esküvőjüket. Éttermünk befogadóképessége a 150 főt is eléri. 


Fotózás


„Kinn a kertben voltunk, 
Egymás mellett űltünk, 
Az úristen tudja, 
Mi történt körűlünk? 
Azt sem tudtam, mi van, 
Ősz-e vagy kikelet? 
Csak egyet tudtam, hogy
Veled vagyok, veled!”

 Azok a fiatal párok is eljönnek hozzánk, akik ugyan a lakodalmas közönséggel már nem férnek el nálunk, de életük legszebb napján közös fotójukat a mi parkunkban, kastélyunkban szeretnék elkészíteni. Örömmel és szeretettel várjuk Őket is!


Párjaink

Móni- Levi
Timi- Ati
Melinda- Robi
Barbi- Laci